Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: Sor.d

Spaans op reis

Spaans op reis
Cursuscode: Sor.d

Deze cursus is voor degenen die een eerste contact met de Spaanse taal willen. Dit alles om te kunnen communiceren.

We gaan het boek "Wijs op reis" gebruiken. Dit is een boek dat je ook tijdens je vakantie kunt gebruiken. Het is geen Spaanse methode of traditioneel leerboek.
Je krijgt tips om van de cursus te profiteren en tools om sneller woorderschat aan te leren. Om op een snelle manier inzicht te krijgen in de basis van de grammatica wordt aanbevolen om ook "Grammaticawijzer Spaans" te kopen.

Wat is het verschil met Spaans jaar 1?
Spaans 1 wordt gegeven met het leerboek "Con gusto", en biedt een gedegen aanpak, als start naar een algemene beheersing van de taal. Spaans op reis is een snelle instap in het Spaans, en het is geschikt voor diegenen die meer autonomie hebben in het leren.

Vóór elke les ontvang je materiaal van je docent om uit te printen en thuis voor te bereiden. Met behulp van audiovisueel en geprint materiaal kun je thuis werken op je eigen tempo. Tijdens de les oefenen we alles wat we hebben geleerd. Een actieve houding van de student is noodzakelijk.

Na de cursus kun je je voorstellen, communiceren in een restaurant, winkel of in andere eenvoudige praktische situaties. Motivatie en de wil om samen te werken zijn essentieel.

Donderdag 16 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:35 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 169,00
Mw. (Conchi) Moreno Pena
Boeken: Wijs op reis taalgids Spaans, Grammaticawijzer Spaans (klik hier voor meer informatie)
20:35 - 22:05
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
(Conchi) Moreno Pena
(Conchi) Moreno Pena