Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S vervolg.a

Spaans Civilización y cultura vervolg

Spaans Civilización y cultura vervolg
Cursuscode: S vervolg.a

Op donderdag 6 september 2018 (19.30 - 21.00 uur) vindt een instaptoets plaats voor diegenen die niet eerder een cursus Spaans hebben gevolgd bij de Volksuniversiteit Delft en die menen op grond van hun kennis van het Spaans te kunnen plaatsnemen in een vervolgcursus. In een gesprek met een docent wordt uw gespreksvaardigheid getoetst. 

Vervolg SPAANS Civilización y cultura (12 weken)

Deze cursus is bestemd voor degenen die het afgelopen jaar de cursus Spaans jaar 8 (Civilización y cultura) hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau (tussen B1-B2) hebben.

In deze cursus van 12 weken wordt aandacht besteed aan enige socioculturele aspecten van Spanje en Latijns-Amerika waarbij we ons voornamelijk richten op literatuur. Het hoofdstuk uit het boek over dit onderwerp is hierbij een leidraad. U leest teksten en maakt opdrachten en u neemt deel aan gesprekken met uw klasgenoten over het onderwerp dat wordt behandeld, u geeft uw mening en voorziet deze van argumenten. U wordt ook in de gelegenheid gesteld schrijfopdrachten te maken en zelf creatief te zijn met taal. Daarnaast wordt in de les tijd besteed aan herhaling van grammaticale onderwerpen en vocabulaire. Uitdrukkelijk wordt vermeld dat naast een goede voorbereiding thuis grote inzet in de les van u wordt verwacht.

Wilt u meer weten over de niveaus B1 en B2? Kijkt u dan op: www.erk.nl/leerling/candostellingen.

Neemt u voor aanvang van de eerste les contact op met de docent over de aanschaf van het boek.

 

 

 

Maandag 17 september 2018
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 124,00
Mw. F.R. (Frederique) Bauer
Boek: Todas las voces B1 (Edicion revisada) (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adres gegevens)
F.R. (Frederique) Bauer
F.R. (Frederique) Bauer