Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S8.v a

Spaans 8, vervolg

Spaans 8, vervolg
Cursuscode: S8.v a

Op donderdag 5 september 2019 (19.30 - 21.00 uur) vindt een instaptoets plaats voor diegenen die niet eerder een cursus Spaans hebben gevolgd bij de Volksuniversiteit Delft en die menen op grond van hun kennis van het Spaans te kunnen plaatsnemen in een vervolgcursus. De instaptoets bestaat uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte. 

SPAANS jaar 8 (24 weken)

Deze cursus is bestemd voor diegenen die de cursus Spaans jaar 8 hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau (B1) hebben.

Uw interesses, ervaringen en meningen staan centraal. U praat met elkaar over onderwerpen uit het dagelijks leven die uw persoonlijke belangstelling hebben en u oefent in gesprekken waarin u uw wensen, gevoelens en vermoedens uitdrukt, met argumenten uw mening geeft, luistert naar wat anderen zeggen en daarop reageert en commentaar geeft op standpunten van anderen.
In deze cursus breidt u uw vaardigheden in het gebruik van het Spaans uit: u neemt actief deel aan gesprekken met uw klasgenoten over het onderwerp dat wordt behandeld. U leest teksten over verschillende onderwerpen en  u wordt in de gelegenheid gesteld schrijfopdrachten te maken en zelf creatief te zijn met taal. U luistert naar gesprekken en interviews. Daarnaast wordt in de les tijd besteed aan herhaling van grammaticale onderwerpen en vocabulaire. In de les oefent u met uw medecursisten: er wordt daarom van u verwacht dat u wekelijks het huiswerk maakt, actief deelneemt aan de les en een bijdrage levert aan groepsopdrachten.
Uitdrukkelijk wordt vermeld dat naast een goede voorbereiding thuis grote inzet in de les van u wordt verwacht.

Lesmateriaal: voor de aanvang van de cursus neemt de docent contact met u op om door te geven welk(e) boek(en) gebruikt en aangeschaft moet(en) worden.

Wilt u meer weten over het niveau B1 en B2 volgens het Europees Referentiekader. Kijkt u dan op: www.erk.nl/leerling/candostellingen.

Maandag 16 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:35 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 244,00
Mw. F.R. (Frederique) Bauer
20:35 - 22:05
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
F.R. (Frederique) Bauer
F.R. (Frederique) Bauer