Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S8.v2a

Spaans 8, tweede vervolg (B1+ -B2)

Spaans 8, tweede vervolg (B1+ -B2)
Cursuscode: S8.v2a

Op donderdag 3 september 2020 (19.30 - 21.00 uur) vindt een instaptoets plaats voor diegenen die niet eerder een cursus Spaans hebben gevolgd bij de Volksuniversiteit Delft en die menen op grond van hun kennis van het Spaans te kunnen plaatsnemen in een vervolgcursus. De instaptoets bestaat uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte. 

Deze cursus is bestemd voor diegenen die de cursus Spaans jaar 8, vervolg hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau (B1+) hebben.

Uw interesses, ervaringen en meningen staan centraal. U praat met elkaar over onderwerpen uit het dagelijks leven die uw persoonlijke belangstelling hebben. Met argumenten geeft u uw mening, u luistert naar wat anderen zeggen, u reageert en geeft commentaar op standpunten van anderen. Onderwerpen die ter sprake kunnen komen zijn, klimaat, televisie, geschiedenis, werk, kunst, rechten en plichten. In deze cursus breidt u uw vaardigeheden in het gebruik van het Spaans uit. U leest teksten over verschillende onderwerpen en u wordt in de gelegenheid gesteld verschillende soorten schrijfopdrachten te maken en zelf creatief te zijn met taal. U luistert naar gesprekken en interviews. Daarnaast wordt in de les tijd besteed aan herhaling van grammaticale onderwerpen en van vocabulaire. In de les oefent u met uw medecursisten; er wrodt daarom van u verwacht dat u wekelijks het huiswerk maakt, actief deelneemt aan de les en een bijdrage levert aan groepsopdrachten. 
Uitdrukkelijk wordt vermeld dat naast een goede voorbereiding thuis grote inzet in de les van u wordt verwacht.

Cursisten die nieuw zijn, wordt aangeraden voor start van de cursus via info@vudelft.nl contact op te nemen met de docent.

Wilt u meer weten over het niveau B1 en B2 volgens het Europees Referentiekader. Kijkt u dan op: www.erk.nl/leerling/candostellingen.

Maandag 14 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:35 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 299,00
Mw. F.R. (Frederique) Bauer
Boek: Tema a Tema B2, libro del alumno (klik hier voor meer informatie)
20:35 - 22:05
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
F.R. (Frederique) Bauer
F.R. (Frederique) Bauer