Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S8.b

Spaans 8

Spaans 8
Cursuscode: S8.b

Op donderdag 8 september 2022 om 19.30 uur vindt een instaptoets plaats voor degenen die niet eerder een cursus Spaans hebben gevolgd bij de Volksuniversiteit Delft en die menen op grond van hun kennis van het Spaans te kunnen plaatsnemen in een vervolgcursus. De instaptoets bestaat uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte. 

SPAANS 8, 24 weken

Deze cursus is bestemd voor degenen die de cursus SPAANS jaar 7 hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau (tussen A2 en B1) hebben.

Uw interesses, ervaringen en meningen staan centraal. U praat met elkaar over onderwerpen uit het dagelijks leven die uw persoonlijke belangstelling hebben en u oefent in gesprekken waarin u met argumenten uw mening geeft, uw wensen, gevoelens en vermoedens uitdrukt en reageert op wat anderen zeggen. De leidraad in de les is het boek Con gusto, deel 3. In deze cursusu breidt u uw vaardigheden in het gebruik van het   Spaans verder uit aan de hand van teksten en opdrachten uit het boek en aan de hand van extra opdrachten. U luistert naar gesprekken en interviews, u leest teksten over verschillende onderwerpen en u wordt in de gelegenheid gesteld verschillende soorten schrijfopdrachten te maken en creatief te zijn met taal. Tegelijkertijd breidt u uw grammaticale kennis en woordenschat verder uit. In de les oefent u met uw medecursisten; er wordt daarom van u verwacht dat u wekelijks aandacht besteedt aan het maken van uw huiswerk. 

Uitdrukkelijk wordt vermeld dat naast een goede voorbereiding thuis, grote inzet in de les van u wordt verwacht. Dit betekent ook dat u bereid bent in de les Spaans te spreken.

Con gusto 3 leidt uiteindelijk op tot niveau B1 volgens het Europees Referentiekader (ERK). Wilt u hierover meer weten?
Kijkt u dan op: https://www.slo.nl/thema/vakspecifieke-thema/mvt/erk/gedeeld/can-do-zoeker.

U wordt verzocht het boek voor aanvang van de eerste les zelf aan te schaffen.

Dinsdag 20 september 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 325,00
Mw. F.R. (Frederique) Bauer
Boek: Con Gusto 3 (vorige editie) (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
F.R. (Frederique) Bauer
F.R. (Frederique) Bauer