Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S7.b

Spaans 7

Spaans 7
Cursuscode: S7.b

Op donderdag 2 september 2021 om 19.30 uur vindt een instaptoets plaats voor diegenen die niet eerder een cursus Spaans hebben gevolgd bij de Volksuniversiteit Delft en die menen op grond van hun kennis van het Spaans te kunnen plaats nemen in een vervolgcursus.

SPAANS jaar 7 (24 weken)

Deze cursus is bestemd voor diegenen die de cursus Spaans jaar 6 hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau (tussen A2- A2+) hebben.

Uw interesses, ervaringen en meningen staan centraal. U praat met elkaar over onderwerpen uit het dagelijks leven die uw persoonlijke belangstelling hebben en u oefent in gesprekken waarin u met argumenten uw mening geeft, commentaar geeft op standpunten van anderen, uw wensen, gevoelens en vermoedens uitdrukt en reageert op wat anderen zeggen. In deze cursus breidt u uw vaardigheden in het gebruik van het Spaans verder uit aan de hand van teksten en opdrachten uit het boek en aan de hand van extra opdrachten. U luistert naar gesprekken en interviews, u leest teksten over verschillende onderwerpen en u wordt in de gelegenheid gesteld verschillende soorten schrijfopdrachten te maken. Tegelijkertijd breidt u uw grammaticale kennis en woordenschat verder uit. In de les oefent u met uw medecursisten; er wordt daarom van u verwacht dat u wekelijks aandacht besteedt aan het maken van uw huiswerk. De leergang Con Gusto geeft een levendig beeld van taal en cultuur van Spanje en Spaans-Amerika.
Uitdrukkelijk wordt vermeld dat naast een goede voorbereiding thuis grote inzet in de les van u wordt verwacht.

De leergang Con Gusto 3 leidt op tot niveau B1 volgens het Europees Referentiekader. Wilt u meer weten over dit niveau? Kijkt u dan op:https:/www.slo.nl/thema/vakspecifieke-thema/mvt/erk/inhoud-erk/alle-can-do-beschrijvingen.

U wordt verzocht het boek voor aanvang van de eerste les zelf aan te schaffen.

Dinsdag 14 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 299,00
Mw. F.R. (Frederique) Bauer
Boek: Con Gusto 3 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
F.R. (Frederique) Bauer
F.R. (Frederique) Bauer