Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S7.c

Spaans 7

Spaans 7
Cursuscode: S7.c

Op donderdag 3 september 2020 (19.30 - 21.00 uur) vindt een instaptoets plaats voor diegenen die niet eerder een cursus Spaans hebben gevolgd bij de Volksuniversiteit Delft en die menen op grond van hun kennis van het Spaans te kunnen plaats nemen in een vervolgcursus.

SPAANS jaar 7 (24 weken)

Deze cursus is bestemd voor degenen die de cursus Spaans jaar 6 hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau (tussen A2 en B1) hebben.

Uw interesses, ervaringen en meningen staan centraal. U praat met elkaar over onderwerpen uit het dagelijks leven die uw persoonlijke belangstelling hebben en u oefent in gesprekken waarin u met argumenten uw mening geeft, commentaar geeft op standpunten van anderen, uw wensen, gevoelens en vermoedens uitdrukt en reageert op wat anderen zeggen. In deze cursus breidt u uw vaardigheden in het gebruik van het Spaans verder uit aan de hand van teksten en opdrachten uit het boek en aan de hand van extra opdrachten U luistert naar gesprekken en interviews, u leest teksten over verschillende onderwerpen en u wordt in de gelegenheid gesteld verschillende soorten schrijfopdrachten te maken. Tegelijkertijd breidt u uw grammaticale kennis en woordenschat verder uit. In de les oefent u met uw medecursisten; er wordt daarom van u verwacht dat u wekelijks het huiswerk maakt. De leergang Con Gusto geeft een levendig en actueel beeld van taal en cultuur van Spanje en Spaans-Amerika.
Uitdrukkelijk wordt vermeld dat naast een goede voorbereiding thuis grote inzet in de les van u wordt verwacht.

De leergang Con Gusto 3 leidt op tot niveau B1 volgens het Europees Referentiekader. Wilt u meer weten over dit niveau? Kijkt u dan op: www.erk.nl/leerling/candostellingen.

U wordt verzocht het boek voor aanvang van de eerste les zelf aan te schaffen.

Woensdag 16 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:35 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 299,00
Mw. D.M. (Débora) Carrizo
Boek: Con gusto 3 (klik hier voor meer informatie)
20:35 - 22:05
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
D.M. (Débora) Carrizo
D.M. (Débora) Carrizo