Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S6.b

Spaans 6

Spaans 6
Cursuscode: S6.b

Op donderdag 3 september 2020 (19.30 - 21.00 uur) vindt een instaptoets plaats voor diegenen die niet eerder een cursus Spaans hebben gevolgd bij de Volksuniversiteit Delft en die menen op grond van hun kennis van het Spaans te kunnen plaatsnemen in een vervolgcursus. De instaptoets bestaat uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte.

Deze cursus is bestemd voor diegenen die Spaans jaar 5 hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau (A2-) hebben.

Aan de hand van teksten en opdrachten uit het boek en allerlei extra opdrachten breidt u uw vaardigheden in het gebruik van het Spaans uit. Uw interesses, ervaringen en meningen staan centraal. U praat met elkaar over onderwerpen die uw persoonlijke belangstelling hebben en u oefent in gesprekken waarin u met argumenten uw mening geeft, commentaar geeft op standpunten van anderen, over toekomstplannen praat en reageert op wat anderen zeggen. U luistert naar gesprekken en interviews, u leest teksten en u wordt in de gelegenheid gesteld schrijfopdrachten te maken. De leergang Con Gusto geeft een levendig en actueel beeld van taal en cultuur van Spanje en Spaans-Amerika.

De leergang Con Gusto 2 leidt op tot niveau A2 volgens het Europees Referentiekader. Wilt u meer weten over dit niveau? Kijkt u dan op: www.erk.nl/leerling/candostellingen.

U wordt verzocht de boeken voor aanvang van de eerste les zelf aan te schaffen.

Dinsdag 15 september 2020
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 299,00
Mw. F.R. (Frederique) Bauer
Boek: Con gusto 2 (klik hier voor meer informatie)
18:50 - 20:20
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
F.R. (Frederique) Bauer
F.R. (Frederique) Bauer