Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S6.d

Spaans 6

Spaans 6
Cursuscode: S6.d

Op donderdag 8 september 2022 om 19.30 uur vindt een instaptoets plaats voor degenen die niet eerder een cursus Spaans hebben gevolgd bij de Volksuniversiteit Delft en die menen op grond van hun kennis van het Spaans te kunnen plaatsnemen in een vervolgcursus. De instaptoets bestaat uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte.

SPAANS jaar 6 (12 weken)

Deze cursus is bestemd voor degenen die de cursus SPAANS jaar 5 hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau (A2) hebben en die nu extra aandacht willen besteden aan conversatie.

De nadruk zal komen te liggen op het vergroten van uw gespreksvaardigheid. U neemt actief deel aan gesprekken met uw medecursisten. U praat met elkaar over allerlei onderwerpen uit het dagelijks leven, uw interesses, ervaringen, meningen staan centraal. Met argumenten geeft u uw mening, u luistert naar wat anderen zeggen en u reageert daarop.

Er zullen verschillende onderwerpen aan de orde komen, die in overleg met de cursisten worden gekozen. Ter voorbereiding leest u teksten en maakt u opdrachten. Daarbij besteedt u aandacht aan het herhalen van die woordenschat en grammatica die nodig zijn voor de gespreksonderwerpen. In de les oefent u met uw medecursisten. Er wordt van u verwacht dat u wekelijks het huiswerk maakt, actief in het Spaans deelneemt aan de les en een bijdrage levert aan groepsopdrachten. 

Uitdrukkelijk wordt vermeld dat naast een goede voorbereiding thuis, grote inzet in de les van u wordt verwacht.

Lesmateriaal: de docent en de groep bespreken bij de eerste les welk(e) boek(en) gebruikt en aangeschaft moet(en) worden.

Wilt u meer weten over het niveau A2 en B1 volgens het Europees Referentiekader (ERK)? Kijkt u dan op: https://www.slo.nl/thema/vakspecifieke-thema/mvt/erk/gedeeld/can-do-zoeker.

In januari 2023 wordt een vervolgcursus Spaans 6 Conversatie (12 weken) aangeboden.

Donderdag 22 september 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 180,00
Mw. F.R. (Frederique) Bauer
19:00 - 20:30
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
F.R. (Frederique) Bauer
F.R. (Frederique) Bauer