Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S5.b

Spaans 5

Spaans 5
Cursuscode: S5.b

Op donderdag 8 september 2022 om 19.30 uur vindt een instaptoets plaats voor degenen die niet eerder een cursus Spaans hebben gevolgd bij de Volksuniversiteit Delft en die menen op grond van hun kennis van het Spaans te kunnen plaats nemen in een vervolgcursus.

SPAANS jaar 5 (24 weken)

Deze cursus is bestemd voor degenen die de cursus SPAANS jaar 4 hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau (tussen A1 en A2) hebben.

In deze cursus leert u aan de hand van teksten en opdrachten uit het boek en aan de hand van extra opdrachten, het Spaans beter te gebruiken. Uw persoonlijke interesses, ervaringen en meningen staan centraal. U oefent met elkaar om uw gespreksvaardigheid te vergroten. U voert eenvoudige gesprekken over onderwerpen waar wij in het dagelijks leven mee te maken hebben, u kunt toestemming vragen of geven, vermoedens en gevoelens uiten en over de toekomst praten.

In de les oefent u veel met uw medecursisten; er wordt daarom van u verwacht dat u wekelijks het huiswerk maakt. U breidt uw grammaticale kennis en woordenschat verder uit. Uw vaardigheid in het lezen en schrijven van Spaans vergroot u met behulp van opdrachten uit het tekst- en werkboek: u leest teksten over verschillende onderwerpen, u beluistert gesprekken en interviews en u wordt in de gelegenheid gesteld schrijfopdrachten te maken.

De leergang Con Gusto geeft een levendig beeld van taal en cultuur van Spanje en Spaans-Amerika.

Con Gusto 2 leidt uiteindelijk op tot niveau A2 volgens het Europees Referentiekader. Wilt u hierover meer weten? Kijkt u dan op: https://www.slo.nl/thema/vakspecifieke-thema/mvt/erk/gedeeld/can-do-zoeker..

U wordt verzocht de boeken voor aanvang van de eerste les zelf aan te schaffen.

Dinsdag 20 september 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:35 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 325,00
Mw. F.R. (Frederique) Bauer
Boek: Con Gusto nieuw deel 2 (klik hier voor meer informatie)
20:35 - 22:05
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
F.R. (Frederique) Bauer
F.R. (Frederique) Bauer