Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S4.b

Spaans 4

Spaans 4
Cursuscode: S4.b

Op donderdag 2 september 2021 om 19.30 uur vindt een instaptoets plaats voor diegenen die niet eerder een cursus Spaans hebben gevolgd bij de Volksuniversiteit Delft en die menen op grond van hun kennis van het Spaans te kunnen plaats nemen in een vervolgcursus.

SPAANS jaar 4 (24 weken)

Deze cursus is bestemd voor diegenen die de cursus Spaans jaar 3 hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau (tussen A1 - A1+) hebben.

Communicatie in het dagelijkse leven staat centraal, waarbij de nadruk ligt op gespreks- en luistervaardigheid. U oefent met allerlei gesprekssituaties uit het dagelijks leven in heden en verleden. U reageert op wat anderen zeggen, vragen en voorstellen, u deelt ervaringen met anderen en u vergelijkt uw gewoonten en gebruiken met die uit landen waar Spaans wordt gesproken. U luistert naar gesprekken en interviews.
In de les oefent u met uw medecursisten; er wordt daarom van u verwacht dat u wekelijks het huiswerk maakt. Ook uw vaardigheid in het lezen en schrijven van Spaans vergroot u met behulp van opdrachten uit het tekst- en werkboek en opdrachten die de docent extra uitdeelt. U breidt uw grammaticale kennis en woordenschat uit. De leergang Con Gusto geeft een levendig en actueel beeld van taal en cultuur van Spanje en Spaans-Amerika.

Con Gusto 2 leidt uiteindelijk op tot niveau A2 volgens het Europees Referentiekader. Wilt u hierover meer weten? Kijkt u dan op:https:// www.slo.nl/thema/vakspecifieke-thema/mvt/erk/inhoud-erk/alle-can-do-beschrijvingen.

U wordt verzocht de boeken voor aanvang van de eerste les zelf aan te schaffen.

Dinsdag 14 september 2021
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:35 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 299,00
Mw. F.R. (Frederique) Bauer
Boek: Con Gusto nieuw deel 2 (klik hier voor meer informatie)
20:35 - 22:05
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
F.R. (Frederique) Bauer
F.R. (Frederique) Bauer