Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S4.b

Spaans 4

Spaans 4
Cursuscode: S4.b

Op donderdag 6 september 2018 (19.30 - 21.00 uur) vindt een instaptoets plaats voor degenen die niet eerder een cursus Spaans hebben gevolgd bij de Volksuniversiteit Delft en die menen op grond van hun kennis van het Spaans te kunnen plaatsnemen in een vervolgcursus. De instaptoets bestaat uit een schriftelijk en mondeling gedeelte.

 

SPAANS jaar 4 (24 weken),vervolg op Spaans 3.

Deze cursus is bestemd voor degenen die het niveau A1 hebben.

Communicatie in het dagelijkse leven staat centraal, waarbij de nadruk ligt op gespreks- en luistervaardigheid. U oefent met allerlei gesprekssituaties uit het dagelijks leven in heden en verleden, u beschrijft situaties, personen en voorwerpen en u uit vermoedens en wensen. U reageert op wat anderen zeggen, vragen en voorstellen, u deelt ervaringen met anderen en u vergelijkt uw gewoonten en gebruiken met die uit landen waar Spaans wordt gesproken. U luistert naar mededelingen, gesprekken en interviews. In de les oefent u veel met uw medecursisten; er wordt daarom van u verwacht dat u wekelijks het huiswerk maakt. Ook uw vaardigheid in het lezen en schrijven van Spaans vergroot u met behulp van opdrachten uit het tekst- en werkboek. U breidt uw grammaticale kennis en woordenschat uit. De leergang Con Gusto geeft een levendig en actueel beeld van taal en cultuur van Spanje en Spaans-Amerika.

Con Gusto 2 leidt uiteindelijk op tot niveau A2 volgens het Europees Referentiekader. Wilt u hierover meer weten? Kijkt u dan op: www.erk.nl/leerling/candostellingen.

U wordt verzocht de boeken voor aanvang van de eerste les zelf aan te schaffen.

Dinsdag 18 september 2018
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 221,00
Mw. F.R. (Frederique) Bauer
Boek: Con gusto 2 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adres gegevens)
F.R. (Frederique) Bauer
F.R. (Frederique) Bauer