Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S3 d

Spaans 3

Spaans 3
Cursuscode: S3 d

Op donderdag 5 september 2019 (19.30 - 21.00 uur) vindt een instaptoets plaats voor diegenen die niet eerder een cursus Spaans hebben gevolgd bij de Volksuniversiteit Delft en die menen op grond van hun kennis van het Spaans te kunnen plaatsnemen in een vervolgcursus. De instaptoets bestaat uit een schriftelijk en een mondeling gedeelte.

Spaans jaar 3 (24 weken)

Deze cursus is bestemd voor diegenen die de cursus Spaans jaar 2, deel 2 (12 weken) hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau van het Spaans (A1) hebben.

Communicatie in het dagelijks leven staat centraal, waarbij de nadruk ligt op luister- en gespreksvaardigheid. U oefent met allerlei gesprekssituaties uit het dagelijks leven in heden en verleden, u vertelt wat u leuk, moeilijk en makkelijk vindt aan het leren van Spaans, u beschrijft situaties, personen en voorwerpen en u uit vermoedens en wensen. U reageert op wat anderen zeggen, vragen en voorstellen, u deelt ervaringen met anderen en u vergelijkt uw gewoonten en gebruiken met die uit landen waar Spaans wordt gesproken. U luistert naar gesprekken en interviews.
In de les oefent u veel met uw medecursisten; er wordt daarom van u verwacht dat u wekelijks het huiswerk maakt. Ook uw vaardigheid in het lezen en schrijven van Spaans vergroot u met behulp van opdrachten uit het tekst- en werkboek. U breidt uw grammaticale kennis en woordenschat uit.
De leergang Con Gusto geeft een levendig en actueel beeld van taal en cultuur van Spanje en Spaans-Amerika.

Con Gusto 2 leidt op tot niveau A2 volgens het Europees Referentiekader. Wilt u hierover meer weten? Kijkt u dan op: www.erk.nl/leerling/candostellingen. 

Aangezien wij de eerste weken nog werken met Con gusto 1, hoeft u bij aanvang van de cursus niet al in het bezit te zijn van Con gusto 2. De docent laat u tijdig weten wanneer u Con gusto 2 kunt aanschaffen. 
Heeft u vragen over deze cursus, neemt u dan tijdig via info@vudelft.nl contact op met de docent.

Donderdag 19 september 2019
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 244,00
Mw. F.R. (Frederique) Bauer
Boek: Con gusto 2 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
F.R. (Frederique) Bauer
F.R. (Frederique) Bauer