Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S2.sd

Spaans 2, deel 2 (12 weken)

Spaans 2, deel 2 (12 weken)
Cursuscode: S2.sd

Op donderdag 2 september 2021 om 19.30 uur vindt een instaptoets plaats voor diegenen die niet eerder een cursus Spaans hebben gevolgd bij de Volksuniversiteit Delft en die menen op grond van hun kennis van het Spaans te kunnen plaats nemen in een vervolgcursus.

SPAANS jaar 2, deel 2 (12 weken)

Deze cursus is bestemd voor diegenen die de cursus Spaans jaar 2, deel 1 (12 weken) hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau van het Spaans hebben.

Ook in de cursus Spaans jaar 2 staat communicatie in het dagelijks leven centraal, met de nadruk op gespreksvaardigheid. Na deze cursus kunt u o.a. uw dagelijks leven beschrijven, u geeft adviezen, u praat over het weer en vrije tijd en u vertelt wat u in het verleden heeft meegemaakt. In de lessen oefent u met uw medecursisten; er wordt daarom van u verwacht dat u wekelijks het huiswerk maakt. U vergroot uw grammaticale kennis en woordenschat, u beluistert gesprekjes en interviews, u leest teksten en u maakt enige schrijfopdrachten. De leergang Con Gusto geeft een levendig en actueel beeld van taal en cultuur van Spanje en Spaans-Amerika.

In januari 2022 wordt de vervolgcursus Spaans jaar 3, deel 1 aangeboden.

Con Gusto 1 leidt uiteindelijk op tot niveau A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK). Wilt u hierover meer weten? Kijkt u dan op: https://www.slo.nl/thema/vakspecifieke-thema/mvt/erk/inhoud-erk/alle-can-do-beschrijvingen/ 

U wordt verzocht de boeken voor aanvang van de eerste les zelf aan te schaffen.

Donderdag 16 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:35 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 169,00
Mw. F.R. (Frederique) Bauer
Boek: Con gusto 1 (klik hier voor meer informatie)
20:35 - 22:05
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
F.R. (Frederique) Bauer
F.R. (Frederique) Bauer