Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S2.2a najaar

Spaans 2, deel 2 (12 weken)

Spaans 2, deel 2 (12 weken)
Cursuscode: S2.2a najaar

Op donderdag 3 september 2020 (19.30 - 21.00 uur) vindt een instaptoets plaats voor diegenen die niet eerder een cursus Spaans hebben gevolgd bij de Volksuniversiteit Delft en die menen op grond van hun kennis van het Spaans te kunnen plaatsnemen in een vervolgcursus. 

SPAANS jaar 2, deel 2 (12weken)

Deze cursus is bestemd voor diegenen die de cursus Spaans 2, deel 1 (12weken) hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau van het Spaans hebben.

Ook in de cursus Spaans jaar 2 staat communicatie in het dagelijks leven centraal, met de nadruk op gespreks- en luistervaardigheid. Na deze cursus kunt u o.a. uw dagelijkse leven beschrijven, u geeft adviezen, u praat over het weer en vrije tijd en u vertelt wat u in het verleden heeft meegemaakt.  In de lessen oefent u met uw medecursisten; er wordt daarom van u verwacht dat u wekelijks het huiswerk maakt. U vergroot uw grammaticale kennis en woordenschat, u beluistert berichten, mededelingen en gesprekjes, u leest teksten en u maakt enige schrijfopdrachten.
De leergang Con Gusto geeft een levendig en actueel beeld van taal en cultuur van Spanje en Spaans-Amerika.

Con Gusto 1 leidt uiteindelijk op tot niveau A1 volgens het Europees Referentiekader. Wilt u hierover meer weten? Kijkt u dan op: www.erk.nl/leerling/candostellingen. 

U wordt verzocht de boeken voor aanvang van de eerste les zelf aan te schaffen.

Maandag 14 september 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 18:50 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 169,00
Mw. F.R. (Frederique) Bauer
Boek: Con gusto 1 (klik hier voor meer informatie)
18:50 - 20:20
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving nog open >
F.R. (Frederique) Bauer
F.R. (Frederique) Bauer