Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S2.2b voorjaar

Spaans 2, deel 2 (12 weken)

Spaans 2, deel 2 (12 weken)
Cursuscode: S2.2b voorjaar

SPAANS jaar 2, deel 2 (12weken)

Deze cursus is bestemd voor diegenen die de cursus Spaans 2, deel 1 (12weken) hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau van het Spaans hebben.

Ook in de cursus Spaans jaar 2 staat communicatie in het dagelijks leven centraal, met de nadruk op gespreks- en luistervaardigheid. Na deze cursus kunt u o.a. uw dagelijkse leven beschrijven, u kunt een kamer reserveren in een hotel en een klacht indienen, u kunt praten over het weer en vertellen wat u in het verleden heeft meegemaakt. In de levendige lessen oefent u veel met uw medecursisten; er wordt daarom van u verwacht dat u wekelijks het huiswerk maakt. U vergroot uw grammaticale kennis en woordenschat, u beluistert gesprekjes en interviews, u leest teksten en u maakt enige schrijfopdrachten. De leergang Con Gusto geeft een levendig en actueel beeld van taal en cultuur van Spanje en Spaans-Amerika.

In september 2020 wordt de vervolgcursus Spaans jaar 3 aangeboden.

Con Gusto 1 leidt uiteindelijk op tot niveau A1 volgens het Europees Referentiekader. Wilt u hierover meer weten? Kijkt u dan op: www.erk.nl/leerling/candostellingen. 

U wordt verzocht de boeken voor aanvang van de eerste les zelf aan te schaffen.

Dinsdag 7 januari 2020
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:35 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 137,00
Mw. F.R. (Frederique) Bauer
Boek: Con gusto 1 (klik hier voor meer informatie)
20:35 - 22:05
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
F.R. (Frederique) Bauer
F.R. (Frederique) Bauer