Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S2.d

Spaans 2

Spaans 2
Cursuscode: S2.d

Op donderdag 8 september 2022 om 19.30 uur vindt een instaptoets plaats voor degenen die niet eerder een cursus Spaans hebben gevolgd bij de Volksuniversiteit Delft en die menen op grond van hun kennis van het Spaans te kunnen plaats nemen in een vervolgcursus.

SPAANS jaar 2, (24 weken)

Deze cursus is bestemd voor degenen die de cursus SPAANS jaar 1, deel 1 en 2 (tweemaal 12 weken) hebben gevolgd of een vergelijkbaar niveau van het Spaans hebben (<A1).

Ook in de cursus SPAANS jaar 2 staat communicatie in het dagelijks leven centraal, met de nadruk op gespreksvaardigheid. Na deze cursus kunt u o.a. over uw reiservaringen vertellen, uw mening geven en voorkeuren uitspreken, uw dagelijks leven beschrijven, adviezen geven, over het weer en vrije tijd praten en vertellen wat u in het verleden heeft gedaan.

In de lessen oefent u met uw medecursisten; er wordt daarom van u verwacht dat u wekelijks het huiswerk maakt. U vergroot uw grammaticale kennis en woordenschat, u beluistert gesprekjes en interviews, u leest teksten en u maakt enige schrijfopdrachten.

De leergang Con Gusto geeft een levendig beeld van taal en cultuur van Spanje en Spaans-Amerika.

Con Gusto 1 leidt uiteindelijk op tot niveau A1 volgens het Europees Referentiekader (ERK). Wilt u hierover meer weten? Kijkt u dan op: https://www.slo.nl/thema/vakspecifieke-thema/mvt/erk/gedeeld/can-do-zoeker. 

U wordt verzocht de boeken voor aanvang van de eerste les zelf aan te schaffen.

Donderdag 29 september 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 325,00
Mw. C (Conchi) Moreno Peña
Boek: Con Gusto nieuw deel 1, Tekstboek + online-mp3's, ISBN 9789463920971 en Werkboek + online-mp3's, ISBN 97863920988 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
C (Conchi) Moreno Peña
C (Conchi) Moreno Peña