Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S1.1d voorjaar

Spaans 1, deel 1 (12 weken)

Spaans 1, deel 1 (12 weken)
Cursuscode: S1.1d voorjaar

SPAANS jaar 1, deel 1 (12 weken)

Deze cursus is bestemd voor diegenen die geen of een zeer geringe kennis van de Spaanse taal hebben.

Communicatie in het dagelijks leven staat centraal, de nadruk ligt daarom op gespreksvaardigheid. U oefent in verschillende eenvoudige gesprekssituaties met uw medecursisten. U vertelt over uzelf en toont interesse in uw gesprekspartner. U leert hoe u elkaar kunt begroeten en afscheid kunt nemen, u wisselt allerlei basisinformatie uit zoals naam, adres, telefoon, e-mailadres en beroep, u vertelt over uw familie, u vertelt wat u leuk en lekker vindt en wat u graag doet. Om te kunnen reageren op uw gesprekspartner, zult u ook moeten verstaan wat de ander zegt. Er wordt daarom ook aandacht besteed aan luistervaardigheid.

Er wordt van u verwacht dat u wekelijks het huiswerk maakt. U leest eenvoudige teksten en u krijgt de gelegenheid schrijfopdrachten in te leveren. Met behulp van het boek ontdekt u grammaticale regels en verwerft u een  basiswoordenschat. De leergang Con Gusto nieuw geeft een levendig en actueel beeld van taal en cultuur van Spanje en Spaans-Amerika.

In september 2022 wordt de vervolgcursus Spaans jaar 1, deel 2 aangeboden, waarin bezoek aan een (super)markt en een tapasbar en bezoek aan een stad aan de orde komen.

Con Gusto nieuw 1 leidt uiteindelijk op tot niveau A1 volgens het Europees Referentiekader(ERK). Wilt u hierover meer weten? Kijkt u dan op:https:// www.slo.nl/thema/vakspecifiekethema/mvt/inhoud-erk/alle-can-do-beschrijvingen/

U wordt verzocht de boeken voor aanvang van de eerste les zelf aan te schaffen.

Donderdag 13 januari 2022
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:35 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 169,00
Mw. (Conchi) Moreno Pena
Boek: Con Gusto nieuw deel 1, , Tekstboek + online-mp3's, ISBN 9789463920971 en Werkboek + online-mp3's, ISBN 97863920988 (klik hier voor meer informatie)
20:35 - 22:05
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
(Conchi) Moreno Pena
(Conchi) Moreno Pena