Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: S1.1d

Spaans 1, deel 1 (12 weken)

Spaans 1, deel 1 (12 weken)
Cursuscode: S1.1d

SPAANS jaar 1, deel 1 (12 weken)

Deze cursus is bestemd voor diegenen die geen of een zeer geringe kennis van de Spaanse taal hebben.

Communicatie in het dagelijks leven staat centraal; de nadruk ligt daarom op gespreksvaardigheid. U oefent in verschillende eenvoudige gesprekssituaties met uw medecursisten. U vertelt over uzelf en toont interesse in uw gesprekspartner. U leert hoe u elkaar kunt begroeten en afscheid kunt nemen, u wisselt allerlei basisinformatie uit zoals naam, adres, telefoon, e-mailadres en beroep, u vertelt over uw familie, u vertelt wat u leuk en lekker vindt en wat u graag doet. Om te kunnen reageren op uw gesprekspartner, zult u ook moeten verstaan wat de ander zegt. Er wordt daarom ook aandacht besteed aan luistervaardigheid.

Er wordt van u verwacht dat u wekelijks het huiswerk maakt. U leest eenvoudige teksten en u krijgt de gelegenheid schrijfopdrachten in te leveren. Met behulp van het boek ontdekt u grammaticale regels en verwerft u een  basiswoordenschat. De leergang Con Gusto geeft een levendig en actueel beeld van taal en cultuur van Spanje en Spaans-Amerika.

Voor degenen die overdag een beginnerscursus Spaans willen volgen, wordt een online cursus aangeboden.

In januari 2022 wordt de vervolgcursus Spaans jaar 1, deel 2 aangeboden,  waarin bezoek aan een (super)markt en een tapasbar en bezoek aan een stad aan de orde komen.

Con Gusto 1 leidt uiteindelijk op tot niveau A1 volgens het Europees Referentiekader. Wilt u hierover meer weten? Kijkt u dan op: www.slo.nl/thema/vakspecifieke-thema/mvt/erk/inhoud-erk/alle-can-do-beschrijvingen.

U wordt verzocht de boeken voor aanvang van de eerste les zelf aan te schaffen.

Donderdag 16 september 2021
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 169,00
Mw. (Conchi) Moreno Pena
Boek: Con Gusto nieuw deel 1, , Tekstboek + online-mp3's, ISBN 9789463920971 en Werkboek + online-mp3's, ISBN 97863920988 (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
(Conchi) Moreno Pena
(Conchi) Moreno Pena