Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: I2.c

Italiaans 2

Italiaans 2
Cursuscode: I2.c

Degenen die zich dit jaar voor het eerst opgeven voor een vervolgcursus, worden verzocht donderdag 8 september 2022 om 19.30 uur aanwezig te zijn op het Stanislascollege om een toets af te leggen.

Ciao a tutti!

De cursus Italiaans 2, deel 2 is het vervolg op de cursus Italiaans 2, deel 1. De cursus is gericht op het praktisch gebruik van de taal en is bedoeld voor degenen met basiskennis van het Italiaans. 

Gezamenlijk zult u met uw medecursisten ontdekken hoe u zich in verschillende dagelijkse situaties kunt redden en gaat u uw kennis van het Italiaans verder uitbreiden door middel van grammatica-, schrijf-, spreek- en luisteropdrachten. In de cursus wordt gewerkt met de speciaal voor volwassenen samengestelde lesmethode "Con piacere 1". We zullen de laatste hoofdstukken behandelen en het boek afmaken. Uit dit materiaal worden huiswerkopdrachten opgegeven en kunt u ook buiten de lessen om bezig blijven met de taal. Het boek wordt als leidraad gebruikt, maar er zullen ook lessen worden gewijd aan verdieping buiten het boek om. Een taal leer je immers het beste spelenderwijs.

U wordt verzocht de boeken voor aanvang van de eerste les zelf aan te schaffen.

Woensdag 21 september 2022
24 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 325,00
Dhr. G (Gianni) Nanni
Boeken: Allegro nuovo 1 Tekstboek , Allegro nuovo 1 Werkboek (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adresgegevens)
Inschrijving geopend >
G (Gianni) Nanni
G (Gianni) Nanni