Cursuscode: E1.2a najaar

Engels 1, deel 2 (12 weken)

Engels 1, deel 2 (12 weken)
Cursuscode: E1.2a najaar

Engels 1, deel 2 is de vervolgcursus op Engels 1, deel 1. U kunt deze cursus dan ook alleen volgen als u hiervoor Engels 1, deel 1 heeft afgerond.

Bent u een nieuwe cursist en wilt u een beginnerscursus Engels volgen, ga dan eerst naar Engels 1, deel 1. De cursus Engels 1, deel 1 is bedoeld voor mensen die het Engels niet of nauwelijks beheersen en helemaal bij het begin willen starten. Of, als u al iets meer vertrouwd bent met het Engels: bekijk de informatie over Engels 2, deel 1.

In deze twaalf lessen Engels 1, deel 2 gaan we verder om ongeveer de laatste helft van het boek Fairway 1 te behandelen, wat hetzelfde boek is waar u ook voor de vakantie mee heeft gewerkt. U hoeft dus ook geen nieuw boek te kopen. De instructietaal in het boek, maar ook nog steeds in de lessen is Nederlands. Aan het eind van de cursus heeft u toegewerkt naar niveau A1. 

Net als in het vorige deel, wordt bij Engels 1, deel 2 aandacht besteed aan het Engels in alledaagse en veelvoorkomende situaties. Denk aan oefeningen waarbij u leert naar reisinformatie te luisteren, een menukaart te lezen, een kennismakingsgesprekje te voeren of standaardgegevens in te vullen op een eenvoudig formulier. Ook wordt daarbij de woordenschat en grammatica behandeld die u daarvoor nodig hebt. Na iedere les wordt verder wat huiswerk opgegeven.

Note: the instructions in the lessons and book of English 1, part 1 and English, part 2 are in Dutch. In English 2, part 1, still a beginners course but the level's a bit higher, the books are in English.

Maandag 17 september 2018
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 124,00
Mw. F. (Fazia) Ally
Boek: Fairway 1 (tekst- en werkboek in 1), incl. 2 c.d.'s (klik hier voor meer informatie)
19:00 - 20:30
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adres gegevens)
Cursus geannuleerd >
F. (Fazia) Ally
F. (Fazia) Ally