Bestellijst

Geen bestellingen
Cursuscode: E1, 1a voorjaar

Engels 1, deel 1 (12 weken)

Engels 1, deel 1 (12 weken)
Cursuscode: E1, 1a voorjaar

De cursus Engels 1 is bedoeld voor mensen die het Engels niet of nauwelijks beheersen en helemaal bij het begin willen starten. Om aan het Engels te wennen is Nederlands de instructietaal in het boek en in de lessen. De cursus is dus geschikt voor Nederlanders of andere mensen die het Nederlands goed begrijpen.

Er wordt gewerkt met het boek Fairway New 1. In deze twaalf lessen in de maanden januari tot en met april van 2019 wordt hiervan ongeveer de eerste helft behandeld. In de maanden september tot en met december 2019 vindt deel 2 van deze cursus plaats, waarin we in nog eens 12 lessen ongeveer de laatste helft van het boek behandelen. Met deze cursus Engels 1, deel 1 en het vervolg Engels 1, deel 2 werkt u toe naar het niveau A1. U wordt verzocht Fairway New 1 voor aanvang van de eerste les zelf aan te schaffen.

In Engels 1, deel 1 en 2 wordt aandacht besteed aan het Engels in alledaagse en veel voorkomende situaties. Denk aan oefeningen waarbij u leert naar reisinformatie te luisteren, een menukaart te lezen, een kennismakingsgesprekje te voeren of standaardgegevens in te vullen op een eenvoudig formulier. Ook wordt daarbij de woordenschat en grammatica behandeld die u daarvoor nodig heeft. Na iedere les wordt verder wat huiswerk opgegeven.

Note: the instructions in the lessons and book of English 1 are in Dutch. So to follow this course you need to understand Dutch. 

Maandag 7 januari 2019
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 20:35 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 124,00
Mw. N.D. (Natascha) Sewnandan
Boek: Fairway New 1 (tekst- en werkboek in 1), met online mp3's (klik hier voor meer informatie)
20:35 - 22:05
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adres gegevens)
N.D. (Natascha) Sewnandan
N.D. (Natascha) Sewnandan