Cursuscode: Ch1.2d voorjaar

Chinees 1, deel 2 (12 weken)

Chinees 1, deel 2 (12 weken)
Cursuscode: Ch1.2d voorjaar

De Chinese taal verschilt wezenlijk van onze westerse talen, zowel in klank als in schrift. Deze cursus is bedoeld om beginners de basiskennis van het Chinees bij te brengen. Door het uitwerken van een zestal thema's wordt de deelnemers geleerd hoe zij in het Chinees kunnen communiceren en wordt de basis gelegd voor de verdere studie van de Chinese taal. De nadruk van de cursus ligt op spreken, luisteren en schrijven. Door middel van conversatie oefeningen krijgen de deelnemers de uitspraak, intonatie en de structuur van de basiszinnen onder de knie, Bovendien krijgen de deelnemers een introductie van de karakters en de hieraan gerelateerde kennis van de Chineese cultuur.

Na drie blokken van 12 lessen van 1,5 uur en een paar uren zelfstudie per week bent u in staat eenvoudige dagelijkse conversaties met een correcte uitspraak te voeren. Tevens leert u circa 250 karakters lezen en een deel hiervan ook schrijven. 

Als lesboek wordt Basiscursus Mandarijn Chinees gebruikt. Ook is er een website met aanvullend lesmateriaal (www.coutinho.nl).

Chinees 1 (deel 2)
Deze cursus is een vervolg van Chinees 1. De bedoeling is om het Chinees verder te leren met een tweetal thema's van het lesboek, zoals drinken en reizen. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van extra lesmateriaal, bijvoorbeeld van het internet. Onder begeleiding van de docent kunnen de deelnemers hun kennis van de taal en de cultuur vergroten. Na deze cursus kunt u eenvoudige dagelijkse conversaties met een correcte uitspraak voeren en een korte e-mail schrijven. Tevens kunt u circa 80 karakters meer lezen en een deel hiervan ook schrijven.

Donderdag 18 januari 2018
12 lessen van 1,5 uur aanvangstijd 19:00 (klik hier voor de lijst met data en tijden per bijeenkomst)
Prijs: € 118,00
Mw. L. (Luning) Wang
19:00 - 20:30
Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adres gegevens)
Inschrijving nog open >
L. (Luning) Wang
L. (Luning) Wang