Engels 1, deel 1 (12 weken)

Cursusnummer: E1.1a voorjaar

De cursus Engels 1 is bedoeld voor mensen die het Engels niet of nauwelijks beheersen en helemaal bij het begin willen starten. Bent u al iets meer vertrouwd met het Engels: bekijk de informatie over Engels 2.

Om aan het Engels te wennen is Nederlands de instructietaal in het boek en in de lessen. Er wordt gewerkt met het boek (en meegeleverde audio CD's) Fairway 1. In deze twaalf lessen wordt hiervan ongeveer de eerste helft behandeld. In september begint deel 2 van deze cursus en gaan we verder waar we waren gebleven. Met deze cursus Engels 1 (eerste twaalf weken) en het vervolg werkt u toe naar het niveau A1. U wordt verzocht Fairway 1 voor aanvang van de eerste les zelf aan te schaffen.

In Engels 1, deel 1 en 2 wordt aandacht besteed aan het Engels in alledaagse en veelvoorkomende situaties. Denk aan oefeningen waarbij u leert naar reisinformatie te luisteren, een menukaart te lezen, een kennismakingsgesprekje te voeren of standaardgegevens in te vullen op een eenvoudige formulier. Ook wordt daarbij de woordenschat en grammatica behandeld die u daarvoor nodig hebt. Na iedere les wordt verder wat huiswerk opgegeven.

Note: the instructions in the lessons and book of English 1 are in Dutch. In English 2, still a beginners course but the level's a bit higher, the books are in English. 

Meer informatie: 
  • Deze activiteit gaat door, inschrijven is nog mogelijk
  • Vanaf maandag 8 januari 2018 van 19:00 uur tot 20:30 uur
  • 12 lessen van 1,5 uur (klik hier voor de lijst met data en tijden)
  • Prijs: € 118,00
  • Docente: Mw. F. (Fazia) Vlijm-Ally
  • Boek: Fairway 1 (tekst- en werkboek in 1), incl. 2 c.d.'s (klik hier voor meer informatie)
  • Locatie: Stanislascollege (klik hier voor de adres gegevens)